Benoeming nieuwe dirigent

Na het concert in maart 2018, het laatste concert van Sytze Stel met ons koor, staat er een nieuwe dirigent voor het koor. In de Algemene ledenvergadering van 19 oktober 2017 is unaniem de keuze gevallen op dirigent Rob Meijer uit Leusden.

Rob Meijer is momenteel dirigent van COV Steenwijk, mannenkoor A Capella Vocale in Harderwijk en Stichting Eemland Muziekproject. Met ruim 30 jaar ervaring als beroepsmusicus, zanger en dirigent, het geven en volgen van vele concerten, workshops en cursussen heeft Rob Meijer een werkwijze ontwikkeld die individuele koorzangers en groepen in staat stelt op een zo efficiënt en stimulerend mogelijke wijze hun prestaties aanmerkelijk te verbeteren.
Kernpunten: luisteren naar de wensen van de koorzangers, oog hebben voor hun mogelijkheden en het gezamenlijk oplossen van hun onmogelijkheden. 
Hij beschikt over veel ervaring met een groot repertoire aan koorwerken met orkestbegeleiding.

Met deze bagage zien de koorleden met vertrouwen uit naar zijn komst voor het eerst op 15 maart 2018. 

Zie ook:

www.dutch-koorbusiness.nl

www.eemlandmuziekproject.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.