Activiteiten in het seizoen 2020

Koor Excelsior was enthousiast gestart met repetities voor het concert op 28 november 2020

Na een geslaagd concert op 23 november 2019 waarbij een aantal stukken met een Engelse twist ten gehore is gebracht, is HOK Excelsior weer enthousiast gestart met de voorbereidingen voor haar volgende concert dat gehouden zou worden op zaterdag 28 november 2020.

Het zijn twee bijzonder mooie werken van herontdekte meesters:

Een Nederlandse première!! van het Requiem in C van Johann Adolf Hasse (1699 – 1738), en de Missa nr. 9 in D van Johann David Heinichen. (1683 – 1729).

Opnieuw een prachtig programma om te beluisteren, maar door de Coronacrisis zal dit concert helaas op een later moment moeten worden ingepland!

Meer informatie vindt u op de pagina Concert 2021.

Er wordt gezocht naar andere mogelijkheden om in de loop van 2021 toch een concert te geven. Houd de site in de gaten!

Een keer een repetitieavond bijwonen? Dat kan zodra we weer mogen repeteren.

Als je van zingen houdt en van oratoriumwerken, dan ben je bij het Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat uit ca. 40 enthousiaste (amateur)zangers en zangeressen, die op donderdagavond van 19.45-22.00 uur repeteren. Nieuwe leden, in het bijzonder sopranen, tenoren en bassen, zijn altijd welkom. Naast gezelligheid speelt zeker ook de kwaliteit van de zang en de klankkleur een grote rol. Kom gewoon eens een keer luisteren. Je bent van harte welkom! Het verplicht tot niets.

Informeer bij de secretaris waar in deze coronatijd de repetities plaatsvinden.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.