Over Excelsior

Houdt u van zingen? Zing dan met ons mee!!

Een indruk van wat het koor de afgelopen jaren zoal heeft uitgevoerd: de Johannes Passion van Bach, het Requiem van Mozart, de Messiah van Händel en heel recent Missa nr 9 van Heinichen, enz. Een uitgebreider overzicht van het repertoire van het koor vind u hier.

Vindt u het leuk om te komen luisteren en de sfeer te proeven op zo’n avond? U bent van harte welkom! U wordt met open armen ontvangen.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Wij bieden u de mogelijkheid vier keer vrijblijvend een repetitieavond mee te zingen. Vindt u het leuk dan kunt u lid worden.

Wilt u geen langdurige verplichtingen?

Het is ook mogelijk om als projectzanger mee te zingen, dus voor bijvoorbeeld één seizoen. Informatie daarover kunt u krijgen bij de voorzitter Anneke Andriessen, tel. 0252 686229 of secretaris, tel 06 30416026 of een bericht sturen: contact.

De repetitie is op donderdagavond en begint om 19.45 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. De repetities vinden plaats in  “De Rank” , Eugénie Prévinaireweg 14 in Nieuw-Vennep. De contributie bedraagt € 25,00 per maand.
Bankekening: NL29 RABO 0167 1455 68 t.n.v. HOK Excelsior.

En wist u dat zingen gezond is? klik hier.