Over Excelsior

Welkom

bij het 

HAARLEMMERMEERS ORATORIUMKOOR EXCELSIOR

Houdt u van zingen?

Zing dan met ons mee!!

concertfoto1Als u van zingen houdt en dan ook nog van oratoriumwerk, dan bent u bij het Haarlemmermeers Oratoriumkoor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat -als gevolg van de Corona- uit ongeveer 30 enthousiaste zangers en zangeressen, die iedere week op donderdagavond bij elkaar komen voorlopig in De Herberg in Nieuw-Vennep, maar binnenkort weer in De Rank in Nieuw-Vennep. Naast de gezelligheid speelt de kwaliteit van de zang een grote rol. Het koor bestaat al vanaf 1923. Een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van het koor vind u hier.

Een indruk van wat het koor de afgelopen jaren zoal heeft uitgevoerd: de Johannes Passion van Bach, het Requiem van Mozart, de Messiah van Händel, enz. Een uitgebreider overzicht van het repertoire van het koor vind u hier.

Vindt u het leuk om te komen luisteren en de sfeer te proeven op zo’n avond? U bent van harte welkom! U wordt met open armen ontvangen.

De repetitie begint om 19.45 uur en duurt tot ca. 21.45 uur. De repetities vinden normaliter plaats in  “De Rank” , Eugénie Prévinaireweg 14 in Nieuw-Vennep, maar in deze coronatijd hebben we onderdak gevonden in De Herberg,  St. Anthoniusstraat 15, 2153 BA Nieuw-Vennep.

U kunt ook voor informatie bellen met de voorzitter, Anneke Andriessen, tel. 0252 686229, of met de secretaris Peter van Hemert, tel 06 30416026 of een bericht sturen: contact