Welkom

bij het 

HAARLEMMERMEERS ORATORIUMKOOR EXCELSIOR

Houdt u van zingen?

Zing dan met ons mee!!

concertfoto1Als u van zingen houdt en dan ook nog van oratoriumwerk, dan bent u bij het Haarlemmermeers Oratoriumkoor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste zangers en zangeressen, die iedere week op donderdagavond bij elkaar komen in de Rank in Nieuw-Vennep. Naast de gezelligheid speelt de kwaliteit van de zang een grote rol. Het koor bestaat al vanaf 1923. Een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van het koor vind u hier.

Een indruk van wat het koor de afgelopen jaren zoal heeft uitgevoerd: de Johannes Passion van Bach, het Requiem van Mozart, de Messiah van Händel, enz. Een uitgebreider overzicht van het repertoire van het koor vind u hier.

Vindt u het leuk om te komen luisteren en de sfeer te proeven op zo’n avond? U bent van harte welkom! U wordt met open armen ontvangen.

De repetitie begint om 19.45 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. De repetities vinden normailter plaats in  “De Rank” , Eugénie Prévinaireweg 14 in Nieuw-Vennep, maar in deze coronatijd zoeken we andere verantwoorde ruimten.

U kunt ook voor informatie bellen met de voorzitter, Anneke Andriessen, tel. 0252 686229, of met de secretaris Peter van Hemert, tel 06 30416026 of een bericht sturen: contact