Meezingen?

Een keer een repetitieavond bijwonen? Dat kan, want we weer mogen repeteren.

Als je van zingen houdt en van oratoriumwerken, dan ben je bij het Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat momenteel uit ca. 30 enthousiaste (amateur-)zangers en zangeressen, die op donderdagavond van 19.45-22.00 uur repeteren. Nieuwe leden, in het bijzonder sopranen, tenoren en bassen, zijn altijd welkom. Naast gezelligheid speelt zeker ook de kwaliteit van de zang en de klankkleur een grote rol. Kom gewoon eens een keer luisteren. Je bent van harte welkom! Het verplicht tot niets.

Ook gastzangers zijn van harte welkom. Wij bieden u: – Een ambitieus maar gezellig koor waarbij u zich snel thuis zult voelen – Repetities op donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur vanaf 9 september – Repetitielokaal in Nieuw-Vennep dat voldoet aan de normen t.a.v. ventilatie – Koffiepauze waarin u kunt kennismaken met andere zangers – Afwisselend repertoire – Een professionele dirigent (Rob Meijer) die de stukken in rap tempo instudeert – Gratis bladmuziek (PDF) – Gratis oefenmuziek (MP3) van alle stemgroepen apart – Projectlidmaatschap (3 maanden) voor maar € 40,-

Heeft u interesse? Stuur dan een mailtje met naam, contactgegevens, stemsoort en koorervaring naar secretaris@koorexcelsior.nl. Of bel 06 13661474 (Anneke Andriessen).

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.