Excelsior bestaat 100 jaar

Excelsior bestond in 2023 100 jaar

We hebben op 25 november een Jubileumconcert gegeven met het Weihnachtsoratorium

In 2024 bereiden we ons voor op een concert in het najaar van de
Petite Messe Solennelle van Rossini

Koor Excelsior bestaat uit ca. 30 enthousiaste amateurzangers en zangeressen. We repeteren onder leiding van dirigent Rob Meijer op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in gebouw De Rank, Eugenie Previnaireweg 14 in Nieuw-Vennep. Minstens een maal per jaar geven we een concert met de prachtige koormuziek van Bach, Mozart, Händel en vele andere bekende en soms onbekende componisten.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Kom gerust eens vrijblijvend één of enkele repetities bijwonen om de sfeer te proeven. Je kunt ook projectlid worden voor. Kosten afhankelijk van het aantal repetities dat je meedoet,

Contactmogelijkheden: via onze website of per e-mail naar:
secretaris@koorexcelsior.nl (Peter van Hemert)

www.koorexcelsior.nl

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Excelsior bestaat 100 jaar

Activiteiten in 2024

Activiteiten die in het seizoen 2024 zullen plaatsvinden

Concert najaar 2024

In 2024 bereiden we ons voor op een concert in het najaar van de
Petite Messe Solennelle van Rossini

Als u belangstelling hebt om dit stuk mee te zingen, meld u dan bij de secretaris.

Geplaatst in Laatste nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten in 2024

Meezingen?

Een keer een repetitieavond bijwonen? Dat kan en we zullen u met open armen ontvangen.

Als je van zingen houdt en van oratoriumwerken, dan ben je bij het Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat momenteel uit ca. 30 enthousiaste (amateur-)zangers en zangeressen, die op donderdagavond van 19.45-22.00 uur repeteren. Nieuwe leden, in het bijzonder sopranen, tenoren en bassen, zijn altijd welkom. Naast gezelligheid speelt zeker ook de kwaliteit van de zang en de klankkleur een grote rol. Kom gewoon eens een keer luisteren. Je bent van harte welkom! Het verplicht tot niets.

Ook gast-/projectzangers zijn van harte welkom. Wij bieden u:

– Een ambitieus maar gezellig koor waarbij u zich snel thuis zult voelen. – Repetities op donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur in De Rank, Nieuw-Vennep, Eug. Prévinaireweg 14. – Koffiepauze waarin u kunt kennismaken met andere zangers. – Afwisselend repertoire. – Een professionele dirigent (Rob Meijer) die de stukken in rap tempo instudeert. – Gratis bladmuziek (PDF). – Gratis oefenmuziek (MP3) van alle stemgroepen apart, waar mogelijk ook met behulp van het afspeelprogramma Coria. – Projectlidmaatschap voor de Petite Messe Solennelle € 25,- per maand. Als u ook lid bent van een ander koor krijgt u korting.

Heeft u interesse? Stuur dan een mailtje met naam, contactgegevens, stemsoort en koorervaring naar secretaris@koorexcelsior.nl. Of bel 06 13661474 (Anneke Andriessen).

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Meezingen?